Nyhedsbrev fra Aarup Bio den 9. september 2018
 
Kim Larsen Mindekoncert (DR)
Søndag den 7. oktober kl. 19:30

Musik på Industrien og Aarup Bio går sammen om at vise Kim Larsen mindekoncerten arrangeret af DR.
Kim Larsen bisættes i stilhed – men søndag kan hele Danmark samles foran skærmen og drikke en national gravøl, mens vi synger med på nogle af Lune Larsens bedste sange.
DR har samlet diverse kunstnere, kor og ensembler, der hver giver deres version af Kim Larsens sange. DR sender mindekoncerten live, og vi viser udsendelsen på det store biograflærred. Og vi skal nok skrue op for den gode koncertlyd, så du kan skråle med på sangene – sammen med alle os andre, der gerne vil mindes den store nationalskjald.

Der er gratis adgang.
Der kan købes øl, vin, vand… Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.


Efterårsferie
De Utrolige 2 - Uge 42 - 15/10-21/10

Så nærmer efterårsferien sig, og vi har skaffet den mest sælgende familiefilm til Aarup Bio: De Utrolige 2.

En rigmand og hans søster har sat sig for at bringe Metrovilles forbudte superhelte til ære og værdighed igen. Som spydspids for deres kampagne vælger de Elastipigen, alias Helen Parr. Hendes mand, Bob alias Hr. Utrolig, er ikke helt tilfreds med at skulle passe hjemmet og ungerne, mens mor redder verden. Men da en ny superskurk dukker op, viser det sig, at der er brug for hele superfamilien.

Tag hele familien med til en rigtig griner oplevelse...


Kommende film
Oktober måned byder på nogle rigtig spændende film:

Uge 40: A Ciambra - Torsdag formiddag og aften kan du opleve denne lille filmperle med undertitlen et hjørne af Italien. Filmen handler om den 14-årige dreng Pio, der pludselig skal tage ansvar for familien.

Uge 41: Ditte & Louise - Den meget omtalte film, hvor kønsrollerne bliver vendt på hovedet. Ditte klæder sig ud som mand for at skabe sig en karriere i filmbranchen.

Uge 42: De Utrolige 2 - Efterårsferie - se omtale ovenfor!

Uge 43: Journal 64 - Den 4. filmatisering af Jussi Adler-Olsens bestsellere om Carl Mørck og afdeling Q. Omdrejningspunktet i filmen er kvindeanstalten på Sprogø.

Søndagsfilm d. 28. okt: Shoplifters - En hjertevarm film om hvordan nærvær og tryghed trives i en tilsyneladende socialt belastet familie.

Gyserfilm - Halloween onsdag 31. okt: The Nun - Er du til gys? Så er her efterårets bedste gyserhit om mærkelige begivenheder på et nonnekloster i Rumænien.


Se alle spilletider, omtale og priser på www.aarupbio.dk


Mød os også på Facebook...
Her er du velkommen til at kommentere og anmelde film.


Venlig hilsen
Aarup Biografforening

Film skal ses i Aarup Bio

Du får denne mail, fordi du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Du kan afmelde nyhedsbrevet her.