Information om film

Mødregruppen med besøg af producer
Tor. 21/2 kl. 19:30, Pris: 80 kr

Varighed: 99 min.
Censur: 7 år

Se yderligere omtale

Spilletidspunkter
Der er ikke flere forestillinger
Trailer


Aarup Bio viser i den kommende uge den danske komediefilm Mødregruppen.

Store dele af filmen er optaget på Holmelund 16 i Aarup, hvor Zentropas filmcrew i juli og august også indtog det meste af Bøgevej. Men hvordan er Aarup lige kommet på Zentropas filmkort?

Kom i Aarup Bio torsdag aften og få svaret. Her får biografen nemlig besøg af produceren og en af idekvinderne bag Mødregruppen:

Ann-Alicia Ilskov fortæller om, hvordan de fandt frem til Aarup, hele ideen bag projektet og processen med at gøre Holmelund klar til optagelse. For som hun siger: ”Det tog lidt tid at få det fantastiske hus til at se ganske forfærdeligt ud!”

Filmen handler om den nybagte mor Line (Danica Curcic), som lever overklasselivet i Hongkong med sin direktørmand, Bjørn. Da Line opdager, at Bjørn knalder med barnepigen, rejser hun fluks hjem til sin lille fødeby (Aarup…) på Fyn. Lines kusine, keramikeren Maja, introducerer hende for mødregruppen, og mens Line prøver at vænne sig til hverdag i provinsen med gråd, gylp og bleer, truer Bjørn med at lukke for finanserne og tage sønnen fra hende.